3 Tips til din videoredigering

Bare rolig, vi hjælper dig med din videoredigering i guiden nedenunder

3 tips til din videoredigering

Efter alle de her nyhedsbreve så håber jeg, at du ved, hvor vigtig video markedsføring er. Mange virksomheder bruger video i deres markedsføring, som de selv har optaget – og det kan man sagtens, hvis man gør det ordentligt. Læs med på vores 3 tips til god videoredigering.

Tip 1 – Gode optagelser 

  • Jo bedre optagelser du har lavet, jo nemmere bliver din redigering. Skyd en masse god video, når du er ude og optage, så bliver din redigering automatisk lettere.
  • Husk at have fokus på lyssætningen, et fokuseret billede og ikke mindst lyden. Så har du materiale som gør din redigering lettere.

Tip 2 – Ekstra spice 

  • Du har i redigeringsrummet mulighed for, at tilføre dit content ekstra spice ved f.eks. at tilføje lidt baggrundsmusik (ikke for højt), dækbilleder, et lille logo i hjørnet, animationer eller noget helt andet. Der er ubegrænset muligheder for at spice det op

Tip 3 – Keep it simple

  • Men husk “Keep it simple”, lad være med at gøre det for vildt. På den måde så sikrer du dig, at din video ikke falder helt til jorden. 

Videoredigering giver dig mange muligheder for at lave fed video. Men er du stadigvæk i tvivl om det der videoredigering eller bare nysgerrig på Shave The Goats månedlig content kontra projektbasis, så læs med i næste nyhedsbrev eller kontakt os nu 🙂 

3 fordele ved at bruge video i din markedsføring

Se vores arbejde

Landmandspension

SoMe reklame

Bilagsmatch

SoMe reklame

Plads til alle

TV Reklame

Hvem er miralix?

Brandingfilm

Få en pris på video

Få et uforpligtende tilbud på en videoproduktion. Udfyld formularen nedenfor og så giver vi dig en pris hurtigst muligt  :)

Vi vil bare lige fortælle at vi bruger cookies. Er det ok med dig? :)