Tips til dine thumbnails

 Ved du, hvordan du laver en god thumbnail? Vi hjælper dig

Tips til dine thumbnails

Du kender dem sikkert som thumbnails, selvom de på dansk hedder miniaturebilleder. Thumbnails kan virke små og ubetydelige, men de er faktisk vigtige for dine videoer. Faktisk kan du se thumbnails, som et bogomslag eller filmplakat – rimelig vigtigt. Vi guider dig til en vellykket thumbnail, læs med. 

Selvom dit billede er i god kvalitet, så kan det være svært for brugerne at aflæse hvad din video handler om. Derfor er det en god idé, at bruge tekst på dine thumbnails, så ved man hvad de kan forvente af din video. Husk at tænke over at teksten helst skal stå i kontrast til baggrunden. 

Når du kreere dine thumbnails er det også en god idé at bruge ansigter. Det gør at brugerne nemmere kan forholde sig til lige netop dig og din virksomhed. 

Det er også en god idé at være konsistent med sine thumbnails, så kan dine brugere blive opmærksom på et eventuelt mønster. Du kan også tilføje lidt grafik til dine thumbnails, på den måde kan dine videoer blive endnu mere spændende. 

Gode thumbnails kan altså hjælpe dig med at få flere folk til at se dine videoer og modsat. Men er du stadigvæk i tvivl om thumbnails? Måske bare nysgerrig på det der storytelling og hvorfor det er vigtigt? Så læs med i næste nyhedsbrev eller kontakt os nu🙂 

3 fordele ved at bruge video i din markedsføring

Se vores arbejde

Landmandspension

SoMe reklame

Bilagsmatch

SoMe reklame

Plads til alle

TV Reklame

Hvem er miralix?

Brandingfilm

Få en pris på video

Få et uforpligtende tilbud på en videoproduktion. Udfyld formularen nedenfor og så giver vi dig en pris hurtigst muligt  :)

Vi vil bare lige fortælle at vi bruger cookies. Er det ok med dig? :)