3 Tips til din lyd

Vi hjælper dig med, hvordan du sikrer dine brugere en god lydoplevelse. 

 

3 tips til din lyd

Lad os nu være helt ærlige, irriterende og skrattende lyd kan ødelægge hele videooplevelsen. Men dårlig lyd kan faktisk relativ nemt undgås. Læs med på vores tips til hvordan du sikrer dine brugere en god lydoplevelse. 

Tip 1 – drop telefonen og køb en mikrofon

  • Vi er sikre på, at din Iphone X20 kan skabe gode lydoplevelser, men intet slår altså en ordentlig mikrofon. Valget af mikrofon afhænger af hvad du skal bruge lyden til, og der er også flere forskellige typer af mikrofoner, som du kan investere i.
  • Men en mikrofon er altid et must, hvis lydoplevelsen skal være i top.

Tip 2 –  Sluk for eventuelle støjkilder

  • Et andet vigtigt tip som kan spare dig en skuffet optagelse er at slukke for statisk støj. Statisk støj kan komme fra alle mulige apparater, som bruger strøm.
  • Et godt råd er altså, at slukke dem. En anden god idé er, at sidde i et rum med mange møbler, tekstiler mm. Dette vil skabe de bedste forudsætninger for din lydoptagelse.

Tip 3 – Test er vigtigt!

  • Et et godt tip at teste lyden, inden du giver dig i kast med din tre timers lange optagelse. Når du tester lyden, har du mulighed for, at tjekke at lyden fungerer og der ikke er nogle forstyrrelser.  Du har også mulighed for at tjekke andre ting såsom vinklen og håret.
  • Husk at det altid er bedre at teste end at opdage for sent at din optagelse mislykkedes. 

Nu har du fået 3 tips til at forbedre din lyd, men hvis du stadigvæk er i tvivl om hvordan du skaber den bedst mulig lydoplevelse som sparker r**, så kontakt os nu. Ellers læs med i vores næste nyhedsbrev hvor vi dykker ned i hvor lang en video skal være.🙂 

3 fordele ved at bruge video i din markedsføring

Se vores arbejde

Landmandspension

SoMe reklame

Bilagsmatch

SoMe reklame

Plads til alle

TV Reklame

Hvem er miralix?

Brandingfilm

Få en pris på video

Få et uforpligtende tilbud på en videoproduktion. Udfyld formularen nedenfor og så giver vi dig en pris hurtigst muligt  :)

Vi vil bare lige fortælle at vi bruger cookies. Er det ok med dig? :)