Sådan fungerer det, når du køber en videoproduktion

STEP 1

Idegenerering

For at finde ud af, hvilken type video der passer bedst til dig, så starter vi altid med en idegenerering i samarbejde med dig.

Det kan være, at du allerede fuldstændig ved, hvad videoen skal indeholde, men oftest kan vi ikke lade være med at udfordre dig, så vi sammen kan komme frem til det bedst mulige resultat.

Det er også i denne fase vi sætter en ramme om produktionen og finder ud af, hvad det skal koste.

Værd at vide

STEP 2

Preproduktion

Hvis vi har aftalt i step 1, at vi i Shave the Goat skal stå for preproduktionen, så begynder vi denne fase at udarbejde manuskript og storyboard. Det er her vi laver alt det forberedende arbejde for at få den bedst mulige optagedag.

Hvis du har valgt en simpel produktion, så står du selv for denne fase og har derfor ansvar for at sende os manuskript, storyboard eller lignende inden optagedagen.

Det er nemlig vigtigt, at der er lagt en klar plan for, hvad der skal ske og hvad der skal siges på optagelserne.
Ligeledes er det vigtigt at der er fuldstændig styr på alt det praktiske så som statister, lokationer, osv.

Værd at vide

STEP 3

Klar til optagelse

Når vi har lavet alt det forberedende arbejde, så er vi klar til selv optagedagen. Her er det som sagt vigtigt at alt er tilrettelagt så godt som muligt.

Jo bedre forberedt vi er på optagedagen, jo bedre bliver resultatet i sidste ende.

Det vil sige, at optagedagen ikke skal bruges på at finde den rigtige lokation og hvem der lige har lyst til at stille sig ind foran kameraet. Disse ting skal være planlagt inden.

Værd at vide

STEP 4

Postproduktion

Når vi har afsluttet nogle fede optagelsedage, så skal resten af arbejdet laves foran computeren.

Det er her vi redigerer, colorgrader og laver lyddesign for at skabe den flottest mulige produktion til dig.

Som udgangspunkt har vi levering af 1. udkast på max 3 uger, men hvis du har brug for den færdige produktion hurtigere, har vi mulighed for sætte din produktion foran i produktionskøen mod et hastegebyr.

Værd at vide

STEP 5

Korrektur

Når du har set 1. udkast af videoen, har du muligvis nogle rettelser. Disse rettelser sender du i en samlet mail til os og så retter vi dem hurtigst muligt.

Og igen; jo bedre preproduktion der er lavet, jo nemmere er det at ramme det rigtige slutresultat og dermed vil der være færre rettelser i korrekturfasen.

Værd at vide

STEP 6

Evaluering af færdigt produkt

Når du har modtaget den færdige videoproduktion og har fået den ud at lave, hvad enten det er til dine sociale medier, din hjemmeside, i TV, i biografen osv., så vil vi meget gerne evaluere både processen og videoen med dig.

Har processen været god i dine øjne og performer videoen som den skal, så vi forhåbentlig kan samarbejde om flere videoprojekter i fremtiden.

Værd at vide

Menu

Følg os

Kontaktinfo

Få en pris på video

Få et uforpligtende tilbud på en videoproduktion. Udfyld formularen nedenfor og så giver vi dig en pris hurtigst muligt  :)

Vi vil bare lige fortælle at vi bruger cookies. Er det ok med dig? :)