Hvordan finder I frem til det rigtige budskab?

Hvordan finder din virksomhed frem til det helt rigtige budskab? Vi hjælper dig

Hvordan finder I frem til det rigtige budskab?

Vi kender det alle sammen. Vi bombarderes med informationer og forskellige budskaber, som vi skal forholde os til. Behovet for at sige noget er ofte større end behovet for at få noget af vide. Så hvordan finder I frem til det helt rigtige budskab i jeres virksomhed?

Et budskab skal helst være enkelt og forståeligt. Hvis brugerne først skal vurdere hvad din virksomhed havde tænkt sig med det pågældende budskab, så bliver din video hurtigt overset (Det vil vi jo ikke have) 

En god idé er, at definere de unikke kvaliteter ved jeres virksomhed. Derefter handler det også om, at kende din målgruppe bedst mulig, og herefter har du et solidt afsæt for indholdet af dit budskab. 

Man kan ikke kommunikere alt og det gælder om at udvælge det vigtigste budskab. Kender du citatet “Less is more”? Selvfølgelig gør du det, men det er smart at huske på også i forhold til at finde frem til det helt rigtige budskab. Budskabet som skal kommunikeres skal helst være simpelt, og en god idé er at have 1-2 budskaber pr. eksponering. På denne måde undgår du også at dine budskaber kommer op og slås med hinanden. 

Det kræver noget at finde frem til det helt rigtige budskab og tænker du “Hvorfor skal jeg lige vælge Shave The Goat til at producere video content?” så kontakt os eller læs med i vores næste nyhedsbrev 🙂 

 

3 fordele ved at bruge video i din markedsføring

Se vores arbejde

Landmandspension

SoMe reklame

Bilagsmatch

SoMe reklame

Plads til alle

TV Reklame

Hvem er miralix?

Brandingfilm

Få en pris på video

Få et uforpligtende tilbud på en videoproduktion. Udfyld formularen nedenfor og så giver vi dig en pris hurtigst muligt  :)

Vi vil bare lige fortælle at vi bruger cookies. Er det ok med dig? :)