Hvor lang skal en video være?

Vi hjælper dig med, hvor lang lang din video skal være. Lyt og læs med. 

Hvor lang skal en video være?

Det går hurtigt nu om dage. Din målgruppe hopper lynhurtigt videre, hvis du går over tiden. Men alligevel så har 7 milliarder set Gangnam Style på Youtube, og den er 4 minutter lang. Det betyder altså, at selvom kort er godt, så kan du godt have en længere video, du skal bare skabe en engageret video, der er relevant for din målgruppe.

Facebook giver dig mulighed for at uploade videoer der varer 4 timer, men vi anbefaler at holde det short and sweet. Selv anbefaler Facebook en videolængde på 20-120 sekunder. På LinkedIn kan du uploade videoer på 10 minutter, men selvom det er et mere professionelt medie, så skal du stadigvæk fange din målgruppe, før de smutter videre til konkurrenten. Derfor anbefales det at videoer også her er på 20-120 sekunder. 

Vi kender Instagram med de små, korte videoer. Videolængden på Instagram er derfor også kun på 1 minut. Men på de såkaldte Instagram Stories har du altså kun 15 sekunder til at fortælle dit budskab.  

Det er altså vigtigt at din video ikke er for lang eller kort, men vigtigst at fastholde målgruppen og leverer budskabet. Nu tænker du måske hvordan I finder frem til det helt rigtige budskab? Det kan du læse i vores næste nyhedsbrev eller kontakt os nu 🙂 

3 fordele ved at bruge video i din markedsføring

Se vores arbejde

Landmandspension

SoMe reklame

Bilagsmatch

SoMe reklame

Plads til alle

TV Reklame

Hvem er miralix?

Brandingfilm

Få en pris på video

Få et uforpligtende tilbud på en videoproduktion. Udfyld formularen nedenfor og så giver vi dig en pris hurtigst muligt  :)

Vi vil bare lige fortælle at vi bruger cookies. Er det ok med dig? :)