Hvilket koncept passer til dig?

Er du i tvivl om, hvilken måde at købe video på der passer til dig? Lad os hjælpe dig

Hvilket koncept passer til dig?

Er du i tvivl om, hvilken måde at købe video på der passer til dig? Hos Shave The Goat tilbyder vi både video content på månedligt og projektbasis – Faktisk ret smart. Men bare rolig, ligemeget om du vælger det ene eller andet, så er du garanteret fedt video content. Lad os gennemgå forskellene. 

Hvis du vælger månedligt content, så vil der minimum blive produceret én video om måneden. Med månedligt content vil arbejdsprocesserne oftest blive optimeret, da alting jo oftere bliver bedre jo længere tid, der bliver brugt på det. En anden fordel er, at der vil være større sammenhæng i videoproduktioner, da et længere forløb giver bedre mulighed for at lægge langsigtet planer. Derudover vil der også være mulighed for, at få rabat på tilkøb såsom optagedage, ekstra lokationer, undertekster osv. 

Projektbasis er for dig, som blot har brug for én enkel video. Det er også et oplagt valg, hvis du er usikker på at skulle købe flere videoer til det næste halve år, eller du bare gerne vil se samarbejdet an imellem os og dig. 

Der er mange fordele ved begge koncepter, så du skal bare tage stilling til hvilket koncept, der passer bedst til dig og din virksomhed. Er du i tvivl om hvilket koncept der passer til dig, eller vil du bare høre hvordan du laver et godt videointerview? Så læs med i vores næste nyhedsbrev eller kontakt os nu 🙂 

 

3 fordele ved at bruge video i din markedsføring

Se vores arbejde

Landmandspension

SoMe reklame

Bilagsmatch

SoMe reklame

Plads til alle

TV Reklame

Hvem er miralix?

Brandingfilm

Få en pris på video

Få et uforpligtende tilbud på en videoproduktion. Udfyld formularen nedenfor og så giver vi dig en pris hurtigst muligt  :)

Vi vil bare lige fortælle at vi bruger cookies. Er det ok med dig? :)