Hvilke platforme kan du sende dine videoer ud på?

Vi giver dig et indblik i hvilke platforme, der er de bedste at benytte i forhold til annoncering af dine videoer. 

Hvilke platforme er bedste til annonceringen af dine videoer?

Vi kender dem alle. Instagram, Facebook, Youtube, Linkedin og man kan fortsætte – Vi siger det igen: Det er en jungle. Men hvilke platforme er de bedste at benytte i forhold til annoncering af dine videoer – Let’s help a friend out. 

Facebook

  • Facebook ved en helt del om os, og derfor er det også et genialt værktøj til finde kunder til din forretning. Facebook er det medie, hvor du kan nå ud til flest brugere fordi brugerne kan kommentere, like og dele. Smart og effektivt for din annoncering!
  • Dertil så bliver videoer højere rangeret end billeder på Facebook. 

Instagram

  • Vidste du, at 59% af brugerne på Instagram er mellem 18 og 29 år? Hvis din målgruppe er unge mennesker, så er Instagram et klogt valg til din annoncering. 
  • Ulempen er, at man har folks opmærksomhed i meget få sekunder, før de er scrollet videre. Derfor skal dine videoer være korte og man skal være knivskarp på sit budskab

Instagram og Facebook er altså super relevant for dig, hvis du har en B2C virksomhed som f.eks. en webshop.

Linkedin

  • LinkedIn er et B2B-medie, som fremstår mere professionelt end de andre typer medier. Her har folk ikke helt samme fart på og dine videoer kan godt være lidt længere. Det betyder at du kan gå lidt mere i dybden med dit budskab end du kan på eksempelvis Facebook.

Så hvis du har en B2B virksomhed, så er LinkedIn måske et oplagt valg

Tænker du “Jamen hvilke firmaer har Shave The Goat lavet video for?” så læs med i vores næste nyhedsbrev eller kontakt os nu 🙂

3 fordele ved at bruge video i din markedsføring

Se vores arbejde

Landmandspension

SoMe reklame

Bilagsmatch

SoMe reklame

Plads til alle

TV Reklame

Hvem er miralix?

Brandingfilm

Få en pris på video

Få et uforpligtende tilbud på en videoproduktion. Udfyld formularen nedenfor og så giver vi dig en pris hurtigst muligt  :)

Vi vil bare lige fortælle at vi bruger cookies. Er det ok med dig? :)