3 tips til dit videointerview

Vi hjælper dig med hvordan du laver det gode videointerview! 

 

3 tips til dit videointerview

Nu har vi slået fast, at video for alvor har sat sig på “content-tronen”. Men vidste du godt, at vi mennesker godt kan lide at spejle os i hinanden? Det er blandt andet derfor, at videointerview er et godt redskab, hvis du vil have folk til at forholde sig til lige netop din sag. Vi giver dig her 3 tips til et vellykket videointerview – Værsgo. 

Tip 1 – Lækkert billede 

Som med alt andet video så er billedet vigtigt. Personen der bliver interviewet skal helst være belyst korrekt. Du kan placere lamper tæt på interviewpersonen eller sætte dem tæt på et vindue. Placere interviewpersonen i et rum med dybde og gør baggrunden interessant(f.eks. med en anden farve).

Tip 2 – Lyd lyd lyd 

Surprise, lyden er selvfølgelig essentielt i et videointerview. Sørg for at have en god mikrofon i rummet eller få sat en trådløs mikrofon på – på den måde undgår du dårlig rumklang. Husk folk hopper lynhurtigt videre, hvis lyden på din video er dårlig, skriv derfor altid undertekster til din video, da folk oftest ser videoer på de sociale medier uden lyd.

Tip 3 – Ro på 

Et andet godt tip er at få din interviewperson til at slappe af og føle sig tilpas. Prøv inden interviewet at skabt en god relation til interviewpersonen, og på den måde vil dit interview automatisk blive bedre.

Et videointerview kræver altså ikke en helt masse. Men er du stadigvæk i tvivl om dit videointerview? Måske bare nysgerrig på hvordan man bruger de der thumbnails, og hvorfor de er vigtige, så læs med i næste nyhedsbrev eller kontakt os nu🙂 

3 fordele ved at bruge video i din markedsføring

Se vores arbejde

Landmandspension

SoMe reklame

Bilagsmatch

SoMe reklame

Plads til alle

TV Reklame

Hvem er miralix?

Brandingfilm

Få en pris på video

Få et uforpligtende tilbud på en videoproduktion. Udfyld formularen nedenfor og så giver vi dig en pris hurtigst muligt  :)

Vi vil bare lige fortælle at vi bruger cookies. Er det ok med dig? :)